Friday, August 14, 2009

Labākās Kamasutras Seksa pozas

Šai rakstā tika apkopotas labākās pozas no kamasutras. Izmēģinām!?


Paceltā poza
Šai poza sieviete paceļ abas kājas taisni augšā un atbalstījusies pret vīrieša vidukli nedaudz paceļot gurnus. Tas ļauj sievietei papildus sasprindzināt maksts muskuļus. Partneri savijuši pirkstus, kas, savukārt, ļauj plūst enerģijai caur plaukstām.


Abpusējs pēcpušu skats
Šai pozā sievietei , kas uzsēdusies uz vīrieša locekļa ar skatu uz vīrieša kājām, jāliecas uz priekšu līdz rokas skar grīdu un ieraugāma vīrieša pēcpuse. Vīrietis var papildus stimulēt sievietes sēžu un anusu, sieviete – vīrieša. Šai pozā īpaši tiek stimulēts sievietes klitors, kas rīvējas gar vīrieša oliņām. Īpaši drosmīgiem pāriem pie anusa stimulācijas ieteicams izmantot papildus vibratorus. Pēc sātīgas maltītes šī poza noteikti nav ieteicama. Ne tam uz kā vēdera sēž. Ne tai, kam jāliecas uz priekšu.


Nagara-uttana-bandha
Sieviete guļ uz muguras, vīrs apsēžas starp viņas kājām, paceļ tās, ļaujot tām slīdēt gar savu vidukli, un bauda viņu. Savukārt sieviete bauda izteiktu G punkta stimulāciju. Vīrietis atsperoties uz kāju pirkstu galiem var veikt spēcīgus grūdienus. Sieviete aptvērusi ar kājām vīrieša vidukli var veikt riņķojošas kustības ar gurniem. Poza piemērota kā maigām un vieglām kustībām, tā straujām un spēcīgām. Tāpat šī poza piemērota apaļu punču īpašniekiem vai grūtniecēm.


Bambusa šķelšanas poza
Šai pozā sievietei ieteicams pamīšus te vienu, te otru kāju celt uz vīrieša pleciem. Paceļot labo kāju, ar locekli tiek spēcīgāk stimulēta maksts kreisā mala, un otrādi.


Tongue outApgrieztā Arhimeda skrūve
Šai pozā vīrietis balstoties uz rokām griežas ap savu asi. Sievietes maksts ir nedaudz citā leņķi kā pozicijā sieviete sēžot uz vīrieša. Šai pozīcijā sieviete var ļoti cieši saspiest maksts muskuļus.


Arhimeda skrūve
Šai pozā sieviete pārvietojot kājas var griezties uz riņķi ap vīrieša ereģēto locekli. Sievietes maksts tiek stimulēta visos iespējamos punktos.


Plaši atvērtā vai Indras sievas poza
Ja sieviete piespiež galvu guļvietai un paceļ vidukli kā pie «Plaši atvērtās pozas», vai saliektās kājas spēcīgi atspiež pret guļvietu kā pie «Indras sievas pozas», tad sieviete var spēcīgi saspiest maksts muskuļus.


Naglas dzīšanas poza
Viena kāja novietota uz galvas, otra – iztaisnota. Vīrietim javeic asus grūdienus kā dzenot naglu sienā.


Lielā bite
Šai pozā sievietei ieteicams apļot gurnus, šādi tiek stimulēta dzemdes mute un mazās kaunuma lūpas.


Tongue outFēniksa rotaļas
Šai pozā vīrietis var dziļi sievietes makstī ieslidināt locekli. Savukārt sieviete ar saliekto kāju var regulēt dziļumu. Ieteicams sievietei sasprindzināt maksts ieejas muskuļus tā, lai rastos papildu spiediens uz vīrieša locekļa galviņu, to izvelkot.


Poza «Locekļa skriešanās sacensības»
Šajā pozā vēlams, lai vīrietis noliek zem pleciem spilvenu un neatrauj pēcpusi no guļasvietas. Ja sieviete balstās uz kājām, viņa kustas augšā lejā. Ja atbalstās ar ceļiem pret grīdu, tad vīrietis kustina viņu ar gurniem. Šajā pozā tiek maksimāli stimulēta vīrieša locekļa galviņa un sievietes ieeja makstī.


Yugmapad-asana
Šādu nosaukumu pozai piešķīruši dzejnieki. Šai pozā ieteicams vīrietim ar savām kājām saspiest sievietes augšstilbus. Šai pozā vīrieša loceklis sievietes maksti neieiet pārāk dziļi. Tiek stimulēta tikai locekļa galviņa.


Phanipash-asana.
Ja radusies vēlēšanās sajusties divpadsmitā gadsimta beigu Indijā un mīlēties saskaņā ar «Hinduistu mīlas mākslas» vai «Anangaranga», tad šī poza ir domāta tieši jums.


Bezdibeņa poza
Sieviete paceļ abas kājas un uzliek vīrietim uz pleciem. Šai pozā sievietei tiek papildus stimulēta sēžas daļa un lūpiņas. Protams, krietns labums tiek arī G punktam.


Tongue outSaspiestā poza
Kāpēc saspiestā? Tāpēc, ka sievietes kājas ir pievilktas ķermenim un mīļotais tur tās, piespiestas azotei.


Govs aplecināšana
Šī patiešām ir visīstākā Kamasutras poza un tās izmantošanas instrukcija ir šāda: Sieviete atbalstās ar rokām un kājām līdzīgi četrkāju dzīvniekam, un vīrietis uzkāpj viņai kā bullis. Šajā gadījuma no muguras puses ir darāms tas pats, kas parasti tiek paveikts no priekšpuses.


Tauriņa lidojums.
Vīrietis guļ uz muguras, iztaisnojis kājas. Sieviete iekārtojas virs viņa, raugoties viņam sejā (varbūt ne tik dusmīgi kā redzams zīmējumā). Šai pozā sievietei rodas iespēja, rīvējoties gar vīrieša kaunuma kaulu, papildus stimulēt klitoru. Vīrietis savukārt sievietei stimulē sēžu, latviski sakot — dupsi.


Trusis laiza spalvu
Vīrietis apguļas uz muguras. Sieviete novietojas virs viņa ar skatu uz viņa pēdām. Vīrietis pietur sievieti aiz vidukļa un saspiež ar saviem augšstilbiem sievietes gurnus. Abi bauda viens otru.


Apvīšanās poza.
Sieviete novieto augšstilbus pāri partnera gurniem un sakrusto kājas virs krustiem. Partneri apliek plaukstas viens otram ap kaklu, tādā veidā noslēdzot enerģijas loku.


Tongue outSaplūšana mīlā.
Sieviete guļ uz labajiem sāniem, vīrietis — uz kreisajiem. Viņš izstiepj apakšā esošo kāju un paceļ otru kāju, ļaujot tai uzgulties sievietes sānam. Tad viņš uzliek sievietes kāju savam ķermenim un ievada locekli. Sieviete, ja vēlas, var palīdzēt veikt nepieciešamās kustības.


Mīlas skrūve
Sieviete guļ uz muguras. Vīrietis uzguļas virsū un ievadījis locekli baudas alā, balstoties uz rokām, piepalīdzot ar ceļiem, griežas ap asi, kas šinī gadījumā ir paša loceklis. Drīkst brīvi izvēlēties griešanās virzienu. Galvenais ar papēdi nejauši netrāpīt partnerei pa degunu. Tas nozīmē, ka aprakstītās darbības jāveic pietiekami lēni, bet galvenais, juteklīgi. Tik juteklīgi, lai abi jaudātu izbaudīt spiedienu dažādās ģenitāliju vietās, kas rodas no griešanās kustības. Šī poza dod citas citādas sajūtas. Ne tradicionālās - no grūdieniem, bet apmēram tādas, kādas varētu just skrūve un uzgrieznis. Vīrieša loceklim jābūt pietiekami garam, lai tas neslīdētu ārā no sievietes maksts. Turklāt erekcijai nevajadzētu būt pārāk spēcīgai, lai problēmas nesagādātu poza, kāda aplūkojama zīmējumā. Ieteicams šo vingrinājumu veikt pietiekami platā gultā vai uz grīdas. Galvenais, lai sienas vai dažādi priekšmeti nejauši negadītos pa kājām un rokām griešanās procesā.


Karotīšu poza
Šai pozā vīrieša loceklis netiek dziļi ievadīts sievietes makstī, toties efektīvi stimulē G punktu un lielo kaunumu lūpu apakšējo daļo.
Poza ieteicama, kad abi mīlnieki jūtas noguruši.


Kalēja poza
Šai pozā sievietei ieteicams zem gurniem novietot spilvenu. Vīrietis, ievadījis locekli, kādu brīdi kustas, tad izvelk locekli un ieslidina starp sievietes saspiestajām ciskām, it kā atdarinot kalēju, kurš izceļ karsto dzelzi no uguns un iemērc to auksta ūdenī. Šai pozā tiek stimulēta sievietes maksts jutīgākā daļa 2 cm dziļumā.


Atbalsta poza
Līdzīga pusatbalsta pozai, tikai šajā pozā sieviete abas kājas saliec ceļos un pēdas balsta pret partnera krūtīm.
Sieviete var glāstīt partnera ciskas, savukārt vīrietis var kairināt sievietes pēdas un potītes. Vīrietim jāuzmanās, lai neizdarītu pārāk spēcīgus grūdienus un nenodarītu partnerei sāpes.


Tongue outPusatbalsta poza
Vīrietis nometies uz ceļiem. Sieviete vienu kāju saliec celī un pēdu atbalsta pret vīrieša krūtīm. Otra kāja iztaisnota gar vīrieša sāniem.
Vīrietis var glāstīt un skūpstīt partneres pēdu. Šajā pozā daļēji tiek kairināts sievietes klitors. Vīrietim jābūt uzmanīgam, lai neizdarītu pārāk spēcīgus grūdienus, jo šajā pozā sievietes maksts tiek sašaurināta.


Augstā poza
Vīrietis notupies uz ceļiem. Sieviete, guļot uz muguras, paceļ kājas uz augšu pāri vīrieša pleciem. Vīrietis, turot sievietes kājas, ievada dzimumlocekli makstī.
Lai abiem sagādātu lielāku baudu, sieviete, sakļaujot ciešāk ciskas un spēcīgāk spiežot kājas pret partnera pleciem, var stingrāk saspiest vīrieša dzimumlocekli.


Jātnieces poza
Sieviete jāteniski sēž uz vīrieša, ar seju vai muguru pret viņu, kājas saliektas ceļos un plati ieplestas. Vīrietis var gulēt uz muguras vai sēdēt, balstoties uz rokām.
Šajā pozā vīrietim ir ērti glāstīt sievietes krūtis un dzimumorgānus, kas uzbudinās abus. Vīrietis var arī kairināt partneres klitoru. Sieviete, balstot savu svaru uz ceļgaliem, var kontrolēt kustību straujumu, izvēlēties dzimumlocekļa ievadīšanas dziļumu, kā arī glāstīt partneri.


Čūskas poza
Vīrietis atrodas sievietei virsū. Sieviete, guļot uz muguras, paceļ abas kājas un apvij ap partnera ķermeni.
Šajā pozā sieviete var regulēt dzimumlocekļa grūdienu dziļumu, aptverot vīrieša cisku ar kāju un spiežot sev klāt. Viņa var arī maigi glāstīt partnera krūtis, plecus un muguru.


Saspiestā poza
Vīrietis atrodas sievietei virsū. Sieviete, guļot uz muguras, ar ciskām aptver vīrieša kājas. Lai viņa varētu partneri aptvert ciešāk, ar pēdām ir jāatspiežas pret vīrieša kājām.
Ja sieviete paceļ ciskas uz augšu un tās saspiež, tā sasprindzinot maksti ap partnera dzimumlocekli, tas var radīt jaunas un satraucošas izjūtas abiem, un vīrietim tas var sagādāt īpaši lielu baudu.


Tongue outKamolīša poza
Vīrietis notupies uz ceļiem. Sieviete, guļot uz muguras, pēc iespējas ciešāk pievelk kājas pie ķermeņa tā, lai ikri piespiestos pie ciskām.
Lai vīrietim būtu vieglāk vadīt grūdienus, viņš atspiežas pret partneres pēdām un pieturas pie viņas ciskām. Kamolīša pozā dzimumlocekli ir iespējams ievadīt maksimāli dziļi. Jāatzīmē: lai mīlētos šajā pozā, sievietei jābūt pietiekami vingrai un lunkanai.


Sānu poza
Partneri guļ viens otram blakus uz sāniem ar sejām vienam pret otru. Sieviete paceļ vai saliec kāju, lai vīrietis varētu ievadīt dzimumlocekli. Sieviete kājas pēc tam var iztaisnot.
Šajā pozā partneri var glāstīt viens otra kaklu un muguru, mīļi apvīt viens otra augumu ar rokām un kājām. Glāsti un maigi pieskārieni padara dzimumaktu ļoti intīmu, romantisku un juteklisku. Šī ir ideāla poza seksuālo attiecību sākumā, kad maigumam un nesteidzīgiem glāstiem ir ļoti liela nozīme.
Sakrustotu kāju poza
Vīrietis stāv uz ceļiem. Sieviete guļ uz muguras un sakrusto paceltas kājas. Vīrietis, balstoties uz rokām, ievada dzimumlocekli.


Bumbiņas poza
Sieviete guļ uz muguras, kājas saliec ceļos un pievelk pie krūtīm. Vīrietis, stāvot uz ceļiem, ievada dzimumlocekli. Šīs pozas laikā vīrietis var glāstīt partneres krūtis, kā arī regulēt grūdienus, ar rokām paceļot viņas pēcpusi.

Ronīšu poza
Sieviete guļ uz vēdera, vīrietis, balstoties uz rokām, guļ viņai virsū. Ja sieviete ciešāk saspiež kājas, tiek kairināts klitors. Šī poza īpaši uzbudinās sievietes, kurām patīk pakļauties. Savukārt vīrietis var justies kā situācijas noteicējs.


Brīvā poza
Sieviete, izliecot muguru, paceļ ķermeni un, plati ieplešot kājas, virzās partnerim pretī. Vīrietis, balstoties uz rokām, ievada dzimumlocekli.
Šajā pozā tiek kairināts sievietes klitors, kas pastiprina viņas uzbudinājumu. Dzimumakta laikā parteri var lūkoties viens otram acīs, tā pastiprinot tuvības izjūtu.

Tongue out«Vabolīte»
Līdzīgi kā «Šķēres», tikai sievietes kājas ceļgalos ir saliektas. Sieviete atbalsta apakšstilbus pret partnera pleciem. Šajā pozā sieviete atgādina uz muguras apgāzušos vabolīti.
Vīrietis šajā pozā var brīvi regulēt grūdienu spēku un dziļumu. Jāņem vērā, ka, mīlējoties «Vabolītes» pozā, vīrietis var dziļi ievadīt dzimumlocekli, tāpēc sievietei ir jābūt stipri uzbudinātai, lai varētu uzņemt «viņu visu».

«Mērkaķīša» poza
Vīrietis ar muguru atbalstās pret sienu. Sieviete apvij rokas ap partnera kaklu. Vīrietis partneri paceļ, novietojot plaukstas zem viņas augšstilbiem. Sieviete vīrietim aiz muguras sakrusto kājas, piespiež pie viņa gurniem augšstilbus.
Protams, šī poza no vīrieša prasa lielu piepūli un izveicību, tomēr tā ir neierasta un ieviesīs pārmaiņas seksuālajā dzīvē.

Mīļā poza
Vīrietis stāv uz ceļiem, sieviete guļ uz muguras. Vīrietis, paceļot partneres pēcpusi, ievada dzimumlocekli. Sieviete ar rokām un kājām apvijas ap mīļotā ķermeni, tā pievelkot viņu sev pēc iespējas tuvāk.

«Krustām šķērsām» poza
Abi partneri guļ uz sāniem ar seju viens pret otru. Vīrieša abas kājas atrodas starp partneres ciskām — viena sievietes kāja zem vīrieša, otra pārlikta tam pāri.
Šī poza ļauj partneriem glāstīt un apmīļot vienam otru.

No comments: