Friday, August 14, 2009

Sievietes masturbācijas tehnika

Zināms fakts - sievietes masturbē. Kaut arī sievietes ne vienmēr izjūt tādu vēlēšanos masturbēt, kā vīrieši (katrā gadījumā ne tik bieži), meitenes tomēr viennozīmīgi izjūt seksuālo uzbudinājumu no masturbācijas, it īpaši dzimumbrieduma periodā. Bieži vien tas nav tik daudz fiziskais uzbudinājums, cik emoconālais.

Un tā, jaunās meitenes, esat gatavas?

Daudzas sievietes, neatkarīgi no tā vai viņas masturbē vai nē, jūtas neērti un kaunās, kad runa iet par masturbāciju. Parasti sievietes reti dalās ar draudzeni šīs nodarbes pieredzē. Daļa meiteņu, rūpēs par to, kā apmierināt savus draudziņus vai izrādot citiem savu seksualitāti, bieži uzsāk dzimumdzīvi pārāk agri un reāli vēl nav spējīgas uz radušos emocionālo stresu. Ņemot vērā iepriekšminēto, nav brīnums, ka daudzas sievietes gadiem ilgi dzīvo aktīvu dzimumdzīvi un ne reizes nav izjutušas orgasmu. Šī traģēdija tikai pasvītro nepieciešamību sievietēm būt kontaktā ar savu ķermeni, ar tā dzimumreakcijām. Masturbācija - tas ir veselīgs veids, kā sievietēm apmierināt savas seksuālās vēlmes un izzināt savas seksuālās reakcijas. Sevišķi svarīgi sievietei ir saprast savu ķermeni, viņa reakcijas uz seksuālajiem uzbudinātājiem

Bieži sievietes sasniedz orgasmu stimulējot klitoru, tātadmasturbācijas pamatmetode ir klitora stimulācija ar pirkstiem.Esiet viena klusā istabā, kurā jūs varat atslābināties un koncentrēties uz savām domām un izjūtām. Varat iedomāties patīkamu erotisku situāciju un sākt glāstīt savu klitoru. Veidu, kā jūs to darīsiet izvēlaties pašas. Varat paeksperimentēt ar dažādu glāstu veidiem, piespiešanas spēku, kustību ātrumu tā, lai piemeklētu tos veidus, kuri stimulē visefektīvāk. Pieaugot uzbudinājumam vagīna kļūst mitrāka. Jūs varat izmantot šo smērvielu, lai padarītu klitora glāstus vēl maigākus. Iespējams, Jums radīsies vēlēšanās veltīt uzmanību arī citām ķermeņa daļām. Izmantojiet savu brīvo roku. Pamasējiet savas krūtis, saspiežiet, paraustiet krūšgalus. Atļaujiet savām rokām īstenot pašus jaukākos glāstus, par kuriem esat sapņojusi.

Ļaujieties fantāzijām. Jūs vēlētos izjust visskaistākā jaunekļa glāstus? Vai jūs sapņojāt par seksu maigu viļņu čalās un mēnesgaismas apstaroti jūras malā? Vienkārši aizveriet acis un un iedomājieties sevi tādās situācijās. Šeit nav nekādu noteikumu, nekādu ierobežojumu. Ja jums ir grūtības ar fantāzijām, palasiet kādu erotisku romānu, paskatieties attiecīgas filmas.

Kā jūs varat noteikt: ir vai nav bijis orgasms, ja nekad to neesat izbaudījusi? Mēģināsim tikt skaidrībā. Orgasms definējas kā strauja atbrīvošanās no spriedzes, kuru pavada patīkamas un nekontrolējamas muskuļu spazmas. Jā jūsu ķermenis sāk veikt nekontrolējamas kustības, kuras pavada patīkamas baudas viļņi, iespējams, ka jūsu ķermenis atrodas orgasma stāvoklī. Ja tā,tad jūsu klitors paliks pārāk jūtīgs un jūs vairāk nespēsiet viņu stimulēt. Daļa sieviešu var uzsākt atkārtotu stimulāciju tūlīt pat pēc orgasma un sasniegt daudzkārtīgu baudu. Orgasms var tikt izjusts kā fiziskās un emocionālās ekstāzes sajūta, daudzām patīk orgasma laikā kliegt. Izjutīsiet fizisku un emocionālu atslābumu. Pēc orgasma jūs izjutīsiet īslaicīgu bezspēku un labsajūtu.

Vai ir masturbācijas varianti bez roku izmantošanas? Piedāvāju jūsu uzmanībai vairākus citus masturbācijas tehnikas variantus (daļu no tiem ir ieteikušas mūsu lasītājas). Esmu ieinteresēts saņemt jūsu pašu pieredzes aprakstus.

Ūdens strūkla. Lielu apmierinājumu var gūt virzot ūdens uz klitoru. Krāni vannas istabās, dušas šlanga, ūdens strūklas džakuzi vannās - viss tas var aizvest jūs līdz ekstāzes virsotnēm.

Duša. Visvieglāk ūdens stimulācijas procedūru ir veikt dušā. Noņemiet no šlangas maisītāja uzgali un virziet ūdens strūklu tieši uz klitoru un vagīnas ieeju. Ūdens temperatūru un spiedienu izvēlieties atkarībā no jūsu izjūtām. Vislabāk ir sākt no neliela ūdens spiediena, kuru pakāpeniski palielina. Saprotams, ka jo lielāks spiediens, jo lielāka stimilācija. Siltāks ūdens, kā likums, dod vislabāko efektu, bet esiet uzmanīgi un neapdedzinieties. Daudzas sievietes pie tādas stimulācijas var sasniegt orgasmu dažu minūšu laikā.

Vanna. Piepildiet vannu ar siltu ūdeni apmēram līdz pusei. Nogulieties uz muguras tā, lai jūsu jaukais dibens būtu vērsts pret to pusi, kurā atrodas ūdens krāns. Izvietojiet ieeju vagīnā zem krāna. Izvēlieties ūdens spiedienu un karstumu pēc savām vēlmēm; iespējams, ka juma vajadzēs piepacelt gurnus, lai ūdens strūkla tiktu virzīta tieši uz vagīnas ieeju. Pamēģiniet ar rokām pavērt kaunuma lūpas tā, lai ūdens strūkla kristu tieši uz klitora. Pēc tam, kad būsiet atradusi pareizo stāvokli, atslābinieties un pafantazējiet līdz saņemsiet gaidīto baudu.

Džakuzi. Pagriezieties pret ūdens strūklu un izvietojiet klitoru tā, lai strūkla to skartu. Esiet uzmanīgas - džakuzi vannās ūdens strūkla var būt ļoti spēcīga. Sāciet ar lielāku attālumu pakāpeniski to samazinot līdz optimālajam.

Elektromasieris. Parasto massieri var izmantot, lai sasniegtu ļoti intensīvu klitora stimulāciju. Tieša massiera iedarbība var novest līdz neizturami spēcīgam klitora kairinājumam. Stimulācija ir tik spēcīga, ka bieži vien pietiek ar to, ka masieri virza gar vagīnas ieeju vai pa kaunuma lūpām. Jūs varat novietot masiera galvu mazo kaunuma lūpu savienojuma vietā tieši virs klitora vagīnas augšējā daļā. Jūs apmierinās pat masiera darbība cauri drēbēm, ja ļoti steidzaties.

Dažādi citi stimulatori. Nav jēgas šeit uzskaitīt visus tos priekšmetus, kurus var izmantot klitora un citu erogēno zonu stimulācijāi. Tie ir visāda veida vibratori, simulātori, sadzīves priekšmeti, dārzeņi un augļi…Uzskaitīt nav jēgas. Katra sieviete izvēlas to, kas viņai tuvāks un parocīgāks.

Gurnu saspiešana. Daļa sieviešu var sasniegt seksuālu apmierinājumu un pat orgasmu vienkārši saspiežot gurnus vai trinot tos vienu pret otru, tādējādi netieši stimulējot klitoru. dažreiz viņas tā dara pat sabiedriskās vietās. Ja jūs redzat, ka sievietei kājas ir sakrustotas, viņa saspringti liecas uz priekšu un saspiež gurnus, iespējams, ka viņai īstenībā ir daudz jaukākas izjūtas, nekā var no malas padomāt (it īpaši, ja viņa šūpo kāju, lai noslēptu gurnu kustības, pārāk ātri un dziļi elpo piespiežot somiņu vai kādu žurnālu vēdera lejasdaļai). Garš brauciens sabiedriskajā transportā? Sēdošs darbs? Nav problēmu.

Dažas rekomendācijas iesākumam. Ja masturbējat mājās, sākoties orgasmam pieņemiet kā likumu saspiest gurnus kopā. Pēc tam, kad šīs darbības kļūs par Jūsu otro es, saspiediet gurnus tajā brīdī, kad jūs vairs nevarat apstāties ceļā uz orgasmu (bet vēl neesat sasniegusi to), lieciet mieru savām rociņām un ļaujiet gurniem novest jūs līdz kulminācijai. Reizēm jums tas neizdosies, bet rezultāts ir tā vērts. Pakāpeniski, ar ar fantāziju un patīkamu associāciju palīdzību jūs būsiet spējīga tikt galā ar sevi tikai ar gurnu palīdzību arvien ātrākā masturbācijas procesa stadijā.

Ir sievietes, kas dod priekšroku berzēties gar džinsu šuvi, citas - mīl sajust zeķbikšu materiālu, bet dažām patīk kailu kāju kontakts zem svārkiem vai kleitas.

Eksperimentējiet drošāk un jūs atradīsiet to, kas jums ir visvairāk pieņemams.

2 comments:

Anonymous said...

ko es mekleju, paldies

Anonymous said...

Paldies par interesantu blog